Equipo
Las personas que componen AZTI son el mayor activo para alcanzar los logros que nos hemos propuesto. AZTI apuesta por las personas de su organización y el crecimiento de su equipo humano es un reflejo de su fortaleza. Un equipo humano de más de 280 profesionales hace posible el desarrollo ascendente de la organización.
Dirección

Rogelio Pozo
CEO

Iñigo Martínez de Marañón
Food Technology Director

Julien Mader
Marine Technology Director

Carolina Najar
Food Business Director

Marina Santurtún
Sustainable Fisheries and Oceans Market Director

Cristina Elorriaga
Organisational Transformation & Culture Director

Eduardo Oleaga
Operations Director

José Ángel Hormaetxea
ECOFIN Director

Borja Alberdi
People and Organisation Director

Irantzu Zubiaur
Strategic Communication Manager

Amaia Barrena
Project Office Manager

Estibaliz Arango
Recruitment and Growth of Talent Manager
Staff

Agata Basañez
Researcher. People and Organisation

Agurtzane Urtizberea
Senior Researcher. Sustainable Fisheries Management

Ainara Cano
Researcher. Food and Health

Ainara García
Laboratory Technician. Food quality, safety and identity

Ainhize Uriarte
Researcher. Marine and Coastal Environmental Management

Ainhoa Arévalo
Laboratory Technician. Marine Laboratory Analysis

Ainhoa Bikandi
Laboratory Technician. Efficient and Sustainable Processes

Ainhoa Caballero
Senior Researcher. Efficient Use of Resources (Marine Technologies)

Ainhoa Orbe
TICs

Ainhoa Ruano
Project Communication

Aitor Lekanda
Researcher. Marine Ecosystems Functioning

Aitziber Ormaetxea
ECOFIN

Alaitz Lizaso
ECOFIN

Alejandro Barranco
Senior Researcher. Food Quality, Safety and Identity

Alexander Salgado
Sampling Technician and Observer. Sustainable Fisheries Management.