Loading Events
sukalkuna-sello-sustainable-gastronomy

Atsegin handiz gonbidatzen zaitugu topaketa berezi batera, non primizian aurkeztuko dugun prozesu aitzindari baten emaitza: gastronomia jasangarriaren zigilu bat.

Bereizgarri hori sukaldarien, hornitzaileen eta sektoreko funtsezko eragileen ikerketa-, garapen- eta lankidetza-prozesu sakon baten emaitza da. BBK KunaAZTI eta Basque Know How Fundazioarekin elkarlanean garatutako proiektua.

Gure helburua da gure lurralderako jasangarriagoa, arduratsuagoa eta berritzaileagoa den gastronomia-eredu bat bultzatzea.

Ekitaldian deskubrituko duzu

  • Zer da gastronomia jasangarriaren zigilu hau eta zer balio dituen.
  • Nolakoa izan da Bizkaiko establezimenduekin batera sortzeko eta baliozkotzeko prozesua?
  • Jatetxe aitzindarien adibide zehatzak eta istorio inspiratzaileak.
  • Tokiko elikagaien eraldaketan elkarrekin aurrera egiteko erronkak eta aukerak.

Bizkaiko elikaduraren etorkizunarekin konprometitutako sektoreko profesionalak, administrazio publikoak eta gizarte-eragileak izango ditugu. Esperientziak partekatuko ditugu, elkarrizketa irekiko dugu eta eredu gastronomiko erresiliente eta oparoago baterako hurrengo urratsa partekatuko dugu.

Izena eman <<HEMEN>>