Sustainable Gastronomy-ren zigilu berriarenm aurkezpena
- 01-01 abe 2025
- 10:30 - 13:00
- BBK-KUNA. Bilbao (Bizkaia)
- Idioma: Castellano
- Organiza: AZTI BASQUE KNOW HOW FUNDAZIOA BBK KUNA
Atsegin handiz gonbidatzen zaitugu topaketa berezi batera, non primizian aurkeztuko dugun prozesu aitzindari baten emaitza: gastronomia jasangarriaren zigilu bat.
Bereizgarri hori sukaldarien, hornitzaileen eta sektoreko funtsezko eragileen ikerketa-, garapen- eta lankidetza-prozesu sakon baten emaitza da. BBK Kuna, AZTI eta Basque Know How Fundazioarekin elkarlanean garatutako proiektua.
Gure helburua da gure lurralderako jasangarriagoa, arduratsuagoa eta berritzaileagoa den gastronomia-eredu bat bultzatzea.
Ekitaldian deskubrituko duzu
- Zer da gastronomia jasangarriaren zigilu hau eta zer balio dituen.
- Nolakoa izan da Bizkaiko establezimenduekin batera sortzeko eta baliozkotzeko prozesua?
- Jatetxe aitzindarien adibide zehatzak eta istorio inspiratzaileak.
- Tokiko elikagaien eraldaketan elkarrekin aurrera egiteko erronkak eta aukerak.
Bizkaiko elikaduraren etorkizunarekin konprometitutako sektoreko profesionalak, administrazio publikoak eta gizarte-eragileak izango ditugu. Esperientziak partekatuko ditugu, elkarrizketa irekiko dugu eta eredu gastronomiko erresiliente eta oparoago baterako hurrengo urratsa partekatuko dugu.
Izena eman <<HEMEN>>
