Ikerketa aplikatua

Balio jasangarria eta negozio-aukerak sortzen ditugu gure aplikazio-sektoreetan.

Itsasoaren eta elikaduraren berrikuntzan adituak gara, eta planeta eta bizi-baldintza hobeak sortzen laguntzea dugu bizipoz. Gure profesionalek irudimena eta pertseberantzia eransten diote ezagutza handiari, gure aplikazio-sektoreetan balio jasangarria eta negozio-aukerak sortuko dituzten irtenbide berritzaileak emateko.
euroak

Azken urteotan, nabarmen gehitu ditugu elikagai-enpresekin produktu berriak garatzeko kontratupeko proiektuak. Horren adierazgarri dira AZTIk eskatu dituen patenteak.

Patenteak

ES2034886: Thunnus Alalunga hegaluze-medailoiak ketzeko prozedura

WO 98/16118: Patata fresko eta zuritua kontserbatzeko prozedura

WO 98/42212: Gaizkata-kabiarraren antzeko produktua lortzeko prozedura eta horren bidez lortzen den produktua

EP 0979615 A1: Txirlaren antzeko produktua lortzeko prozedura eta horren bidez lortzen den produktua

EP 0979616 A1: Txibiaren antzeko produktua lortzeko prozedura eta horren bidez lortzen den produktua

ES 2136518: Itsasora botatako poluitzaileen fluxuaren barreiaduraren bilakaeraren modelizazio- eta simulazio-sistema

WO 03/103416 A1: Antxoa gazituaren xerren antzeko produktua egiteko prozedura eta horren bidez lortzen den produktua

ES2192459: Bakailaoa era jarraituan gezatzeko prozedura eta gezatzeko upela

ES2196972: Bakailao gezatua kontserbatzeko prozedura

ES2196971: Tunidoei azala kentzeko prozesu entzimatikoa

ES2196970: Tunidoen muskulu gorritik abiatuz proteina-kontzentratua lortzeko prozesua eta horren emaitza den produktua

ES2200644: Fabrication of low sodium seasoned anchovy and fillets of this consists of presalting and gutting with salting prior to curing

WO2008081052: Mandarina detektatzeko metodoa

ES2298045: Fresh mushroom conservation method involves combination of treatments with application of covering medium

ES2259893: Arrainen muskulua eta/edo arraina prozesatzetik sortutako azpiproduktuak tratatzea, olio-frakzio altuago bat eta koipe-hondakin gutxi dituen proteina-frakzio bat lortzeko, eta hala sortutako produktuak eskuratzeko.